ukVac.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical > Tech, Maintenance & Repairs
  New Posts New Posts RSS Feed - Electrohome G07 issue
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Skin:


Electrohome G07 issue

 Post Reply Post Reply
Author
Message
namfreak View Drop Down
User
User


Joined: 17 Jan 2018
Location: West Midlands
Status: Offline
Points: 270

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote namfreak Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Electrohome G07 issue
    Posted: 12 Jul 2019 at 8:11pm
Hi Guys
Wonder if you guys can verify whether I'm on the right track or barking up the wrong tree

Electrohome G07 is getting 120V (tested at SU 11) from the PSU, but no glow from neck guns (screen blank)

Have checked fuses F901 and F902 for continuity - not blown

Have tested for 120VDC at R1 (large white sand resistor on side of chassis). Expect 120VDC to 145VDC depending on which side I test. I get 6.5VDC

The flow chart then suggests Filter cap C904 may be bad of the R1 voltage is low.

Am I on the right track?
Back to Top
funhouse View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

4 Years of Supporting ukvac.com!

4 Years of Supporting ukvac.com!



Joined: 28 Mar 2016
Location: West London
Status: Offline
Points: 10994

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote funhouse Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Jul 2019 at 8:29pm
I know from experience that it is easier for people to recommend actions if you post the schematic image up and possibly mark the positions of the components you've looked at. 

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.391 seconds.