Print Page | Close Window

Track and Field - Character Sprite Issue

Printed From: ukVac.com
Category: Technical
Forum Name: Tech, Maintenance & Repairs
Forum Description: Need Help? Ask Here
URL: http://www.ukvac.com/forum/forum_posts.asp?TID=371493
Printed Date: 23 Jul 2019 at 9:03am


Topic: Track and Field - Character Sprite Issue
Posted By: neoretro
Subject: Track and Field - Character Sprite Issue
Date Posted: 11 Jul 2019 at 11:23pm
Hi all,

Anyone know what causes this issue? Intermittent but becoming more common.



If it’s a Rom chip error does anyone know what chip it is?

Thanks

Dave and Ally



Replies:
Posted By: Shinydaz
Date Posted: 11 Jul 2019 at 11:44pm
Crap socket or crap Fujitsu probably the top 2 reasons.

-------------
Out of room but always room for one more !


Posted By: neoretro
Date Posted: 11 Jul 2019 at 11:55pm
That’s what we thought.

Any idea which one?


Posted By: Shinydaz
Date Posted: 12 Jul 2019 at 3:50am
Pull em all out individually and give em a clean with a fibre glass pencil, if you pull one out at a time and run it without it, you'll see for yourself what eprom holds what data, might help you in the future.

Shoestring has built a test rom you could run to rule out some things like ram etc..

Check the board is getting a good 4.8/5 volts across the board.

-------------
Out of room but always room for one more !


Posted By: neoretro
Date Posted: 12 Jul 2019 at 2:16pm
Cheers buddy.

I’ll give this a go over the weekend.


Posted By: caius
Date Posted: 14 Jul 2019 at 9:41am
http://www.jammarcade.net/track-field-test-rom-beta/" rel="nofollow - http://www.jammarcade.net/track-field-test-rom-beta/

-------------
Caius on http://www.jammarcade.net" rel="nofollow - http://www.jammarcade.net



Print Page | Close Window