ukVac.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical > Tech, Maintenance & Repairs
  New Posts New Posts RSS Feed - Track and Field - Character Sprite Issue
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Skin:


Track and Field - Character Sprite Issue

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
caius View Drop Down
User
User
Avatar

Joined: 24 Mar 2013
Status: Offline
Points: 594

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote caius Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Track and Field - Character Sprite Issue
    Posted: 14 Jul 2019 at 9:41am
Back to Top
neoretro View Drop Down
User
User
Avatar

Joined: 20 Jan 2017
Status: Offline
Points: 510

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote neoretro Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Jul 2019 at 2:16pm
Cheers buddy.

I’ll give this a go over the weekend.
Back to Top
Shinydaz View Drop Down
User
User
Avatar

Joined: 09 Jul 2015
Location: Lincolnshire
Status: Offline
Points: 2407

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Shinydaz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Jul 2019 at 3:50am
Pull em all out individually and give em a clean with a fibre glass pencil, if you pull one out at a time and run it without it, you'll see for yourself what eprom holds what data, might help you in the future.

Shoestring has built a test rom you could run to rule out some things like ram etc..

Check the board is getting a good 4.8/5 volts across the board.
Out of room but always room for one more !
Back to Top
neoretro View Drop Down
User
User
Avatar

Joined: 20 Jan 2017
Status: Offline
Points: 510

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote neoretro Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Jul 2019 at 11:55pm
That’s what we thought.

Any idea which one?
Back to Top
Shinydaz View Drop Down
User
User
Avatar

Joined: 09 Jul 2015
Location: Lincolnshire
Status: Offline
Points: 2407

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Shinydaz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Jul 2019 at 11:44pm
Crap socket or crap Fujitsu probably the top 2 reasons.
Out of room but always room for one more !
Back to Top
neoretro View Drop Down
User
User
Avatar

Joined: 20 Jan 2017
Status: Offline
Points: 510

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote neoretro Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Jul 2019 at 11:23pm
Hi all,

Anyone know what causes this issue? Intermittent but becoming more common.



If it’s a Rom chip error does anyone know what chip it is?

Thanks

Dave and Ally
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.266 seconds.