ukVac.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical > Tech, Maintenance & Repairs
  New Posts New Posts RSS Feed - Tekken 6 Bloodline - Namco 357 - not working
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Skin:


Tekken 6 Bloodline - Namco 357 - not working

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
jimmerd View Drop Down
Senior Member
Senior Member


5 Years of Supporting ukvac.com!

5 Years of Supporting ukvac.com!



Joined: 10 Jun 2011
Status: Online
Points: 17655

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jimmerd Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Tekken 6 Bloodline - Namco 357 - not working
    Posted: Yesterday at 12:19pm
FrancoB on AO can make up an adapter suitable if required.

I had one for 357 to a Capcom JVS I/O.

Great game, shame about the noisy fans that can't be changed.  


Edited by jimmerd - Yesterday at 12:28pm
Back to Top
gunblade View Drop Down
User
User


Joined: 25 Jul 2011
Status: Offline
Points: 2670

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gunblade Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Yesterday at 11:24am
i am sure its 12v but its a long time since i tested one so best to be cautious
Back to Top
tronbaby View Drop Down
User
User
Avatar

Joined: 31 May 2017
Location: Manchester
Status: Offline
Points: 473

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tronbaby Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: Yesterday at 11:03am
Thanks very much for the help guys.
I found an article on arcadeotaku too that said the 12v DC in is needed.
I’ve got a Vewlix at home so I need to see how I can 12v from the PSU. I’ve never looked at that before.
I do have a Noir cab, which I’d assume these boards would have been made for, so would have thought that would be easy, but can’t try that as it’s at work! :(
Back to Top
jonhughes View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 16 Apr 2013
Location: North Wales
Status: Offline
Points: 5024

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jonhughes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jan 2021 at 11:08pm
I've been doing some reading on the System 357 recently. I have read varying reports of 12V & 5V on the inputs. The general consensus is, is that the DC input is required on the unit (shown below). Just be careful - I don't have a system yet so cannot verify the socket number for the DC input.






Back to Top
gunblade View Drop Down
User
User


Joined: 25 Jul 2011
Status: Offline
Points: 2670

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gunblade Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jan 2021 at 8:58pm
it does need the 12v plugged in, you must be able to splice intot he cab power supply 12v
Back to Top
tronbaby View Drop Down
User
User
Avatar

Joined: 31 May 2017
Location: Manchester
Status: Offline
Points: 473

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tronbaby Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jan 2021 at 9:22pm
Hi everyone,

I bought a Namco 357 with Tekken 6 on YAJ, it arrived, I plugged it into my Vewlix C but it's not displaying a picture or audio.
Everything is connected to the right place, VGA, audio, dongle, JVS IO etc.  The only thing I dont have connected is the 12V DC in.  Does anyone know if that's a necessity?
If it is, does anyone know how I can get a 12V line from a Vewlix C, that's new territory for me, everything else I've had in previously has just needed AC.

Thanks
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.348 seconds.